CRM vertailu – lisenssihinnat ja ominaisuudet

CRM-järjestelmän hankinta

Ennen päätöstä CRM-järjestelmän hankinnasta kannattaa kartoittaa tarpeet ja miettiä tarkkaan miksi järjestelmää ollaan hankkimassa. Varsin yleinen sudenkuoppa ja syy CRM-projektin epäonnistumiselle on pelkästään yrityksen johdon tarpeisiin ja myynnin seurantaan tarkoitettu järjestelmä, jonka käyttöaste jää heikoksi.

Kannattaa siis pitää mielessä, että CRM on ennen kaikkea työkalu, jonka tarkoituksena on helpottaa asiakasrajapinnassa toimivien henkilöiden päivittäistyötä. Hyvä CRM-järjestelmä voidaan myös räätälöidä helposti, jolloin se ei jää vain myynnin työkaluksi, vaan tuottaa laadukasta tietoa koko organisaatiolle.

Kustannukset

Ohjelmistojen lisenssihinnoissa voi olla suuriakin eroja, mikä korostuu erityisesti kun käyttäjiä on useita kymmeniä tai satoja. Oheinen CRM vertailu auttaa sinua toivottavasti muodostamaan realistisen kuvan suosituimpien järjestelmien ominaisuuksista ja budjetoimaan lisenssien hintaa omalle organisaatiollesi.

Myyntipuheissa markkinajohtajuus, teknologiat, ylimääräiset toiminnallisuudet, integraatiot ja konsultointipalvelut voivat kuullostaa hyvältä, mutta tarpeeseen nähden turhan monimutkainen CRM-ratkaisu kasvattaa vääjäämättä myös käyttöönotto- ja ylläpitokustannuksia.

CRM vertailu (hinnat)*

Zoho CRMSalesforceDynamics CRMSugar CRM
PROFESSIONAL versio20 EUR /käyttäjä/kk60 EUR /käyttäjä/kk60 EUR /käyttäjä/kk37 EUR /käyttäjä/kk
15 käyttäjää / 2 vuotta7.200 EUR21.600 EUR21.600 EUR13.320 EUR
Säästö Zoholla-14.400 EUR14.400 EUR6.840 EUR
Zoho CRMSalesforceDynamics CRMSugar CRM
ENTERPRISE versio35 EUR /käyttäjä/kk115 EUR /käyttäjä/kk79 EUR /käyttäjä/kk60 EUR /käyttäjä/kk
50 käyttäjää / 2 vuotta42.000 EUR138.000 EUR94.350 EUR72.000 EUR
Säästö Zoholla-96.000 EUR52.350 EUR30.000 EUR

*) Hinnat vapaasti saatavilla olevista lähteistä. Emme takaa kilpailijoidemme hintatietojen oikeellisuutta, vaan suosittelemme tarkistamaan hinnat kulloinkin voimassaolevista hinnastoista. Katso voimassaoleva Zoho hinnasto!

CRM vertailu (ominaisuudet)**

Professional-versioZoho CRMSalesforceDynamics CRMSugar CRM
Web-to-Lead lomakkeetKylläKylläKylläKyllä
Myyntiputken hallintaKylläKylläKylläKyllä
MarkkinointikampanjatKylläKylläKylläKyllä
Raportit & DashboarditKylläKylläKylläKyllä
Rajoittamaton tiedon tallennusKylläEiEiKyllä
Tuotteet / Hinnastot / Tarjoukset / TilauksetKylläEiEiEi
Integraatiorajapinta (API)IlmainenEUREURIlmainen

**) Vertailu on tehty vapaasti saatavilla olevien tietojen perusteella. Pyrimme pitämään tiedot ajantasaisena, mutta emme vastaa kilpailijoidemme ohjelmistojen ominaisuuksien tai versioiden muutoksien vaikutuksista vertailutaulukkoon.

zoho crm mobiiisovellus

“Korkealle arvostetun yhdysvaltalaisen PC Magazinen tekemässä vertailussa Zoho CRM:n iOS ja Android mobiilisovellukset saivat täydet 8.5 pistettä Salesforcen ja Microsoftin jäädessä toiselle ja kolmannelle sijalle selvällä lähes kahden pisteen marginaalilla.”

- PCMag Business Choice Awards 2019

CRM-järjestelmän vaihtaminen

Mikäli tuskailet kalliin, monimutkaisen tai tarpeeseesi sopimattoman järjestelmän kanssa on datamigraatio eli CRM-järjestelmän vaihto helppo ja nopea toimenpide. Meillä on valmiit menetelmät, joilla siirrämme tiedot yleisimmistä järjestelmistä, kuten Salesforce, Microsoft Dynamics CRM, Pipedrive, Hubspot tai SugarCRM. Datamigraatio tehdään avaimet käteen projektina nopeimmillaan jopa muutamassa työpäivässä.

Miksi Zoho on hyvä vaihtoehto?

Zoho CRM sisältää jo perusversioissa useita ominaisuuksia, jotka ovat monissa muissa järjestelmissä lisämaksullisia. Zohon CRM-järjestelmä on menestynyt arvostetun Gartner tutkimusyhtiön vertailuissa ja mobiilisovellus on saavuttanut huippupisteet PC Magazinen testissä. Ohjelmiston selkeä ja nopeaksi optimoitu käyttöliittymä motivoi käyttäjiä hyödyntämään järjestelmää ja pitämään tiedot ajantasalla.

Lataa maksuton CRM vaihto-opas!

crm vaihto opas

CRM-järjestelmän vaihto-opas

Onko sinulla kallis, monimutkainen, vanhentunut tai muuten vaan tarpeeseesi sopimaton CRM-järjestelmä? Hyvin usein myös alhainen käyttöaste kertoo puutteista järjestelmässä tai sen käyttöönotossa. Onneksi järjestelmän vaihto (datamigraatio) on oikein tehtynä nopea ja suoraviivainen prosessi. Lue lisää oppaasta!

Lue miten Adeptus hyötyi CRM-järjestelmän vaihdosta

salesforce crm

Salesforce on maailman myydyin CRM-ohjelmisto ja kiistattomasti yksi asiakkuudenhallinnan ratkaisujen edelläkävijöistä. Suuresta suosiostaan huolimatta sitä pidetään myös kalliina ja joiltain osin vanhentuneena. Monelle Salesforce on tarpeeseen nähden yksinkertaisesti liian raskas ratkaisu.

Lataa referenssi ja lue miksi Adeptus vaihtoi Zohoon!

Olemme siirtäneet tiedot Zohoon myös muista ohjelmistoista – esimerkkejä alla

dynamics crm

sugar crm

pipedrive crm