Ilmainen CRM 1-3 käyttäjälle

Zoho CRM Free tilin luominen

Täyttämällä lomakkeen saat ohjelmiston heti käyttöösi. Ei luottokorttia.

Ilmainen CRM-järjestelmä

Täysin ilmainen CRM yrittäjille tai pienille myyntitiimeille. Zohon Free versiossa on asiakasrekisteri, myyntiputken hallinta, muistiinpanot, aktiviteetit ja muistutukset sekä monia muita hyödyllisiä toimintoja. Ilmaisen ohjelmistoversion käyttöönotto tai maksullisien versioiden kokeilu on helppoa eikä vaadi edes luottokorttitietojen syöttöä.

Rekisteröidy oheisella lomakkeella, niin tietokanta perustetaan suoraan Zohon EU-palvelimille GDPR suositusten mukaisesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada suomenkielistä tukea Zapps Oy:ltä. Olemme toimineet ohjelmistojen jälleenmyyjänä ja Zohon valtuuttamana asiantuntijana jo vuodesta 2012.

Maksullisien versioiden kokeilujakso on 15 päivää, mutta ilmaisversion käyttöä ei ole mitenkään aikarajoitettu!

Ilmaisversion käyttöönotto

  • Täytä lomakkeen tiedot & ”Sign Up”
  • Muista salasana ja kirjaudu: Sign In
  • Klikkaa Zohon email vahvistuslinkkiä
  • Tarvittaessa katso ohjevideo alla
zoho logo

Miten luon käyttäjätunnuksen?

Oheisessa 2 minuutin videossa näytetään kuinka luot tunnuksen ja muokkaat perusasetukset. Et tarvitse käyttäjätunnuksen luomiseen luottokorttia. Maksuton 15 päivän Zoho CRM Enterprise kokeilujakso käynnistyy automaattisesti, jonka jälkeen järjestelmä palautuu ilmaisversioksi ellet erikseen aktivoi jotain maksullisista versioista.

Miten päivitän maksulliseen versioon?

Zohon täydellinen potentiaali avautuu maksullisien versioiden ominaisuuksia hyödyntämällä. Haluamasi ohjelmistoversion voit valita klikkaamalla Subscription linkkiä järjestelmän oikeassa yläkulmassa. Syötät vain luottokorttitiedot ja lisenssien määrän mikäli haluat ottaa maksullisen version käyttöösi.

Miten voin lopettaa CRM:n käytön?

Voit koska tahansa palauttaa maksullisen version takaisin ilmaisversioksi tai sulkea kokonaan Zoho tunnuksesi ”close account” toiminnolla. Saat helposti myös kaikki järjestelmään syöttämäsi tiedot ulos Excel-muodossa mikä helpottaa järjestelmän vaihtoa.

Ohjevideo – käyttäjätunnuksen luominen

Huom! Videossa on vanhan järjestelmäversion käyttöliittymä, mutta periaate ja järjestelmän toimintalogiikka on edelleen sama.

ProHunt Oy

Y-tunnus 2428709-3
P. 050 327 0589
myynti@zapps.fi

ilmainen crm