Ilmainen CRM 1-3 käyttäjälle

Ilmainen CRM-järjestelmä

Täysin ilmainen CRM mikroyritykselle tai pienelle tiimille. Zoho CRM Free versiolla luot asiakasrekisterin, kirjaat muistiinpanoja, hallitset aktiviteetteja tai seuraat vaikkapa myyntisuppiloa ja tilauksia. Ei vaadi luottokorttitietojen syöttöä.

Rekisteröidy oheisella lomakkeella, niin tietokanta perustetaan suoraan GDPR-vaatimusten mukaisesti Zohon EU-alueella sijaitseville palvelimille ja sinulla on mahdollisuus saada jatkossa suomenkielistä tukea Zapps Oy:ltä.

Ilmaisversion käyttöönotto

  • Täytä lomakkeen tiedot & ”Sign Up”
  • Muista salasana ja kirjaudu: Sign In
  • Klikkaa Zohon email vahvistuslinkkiä
  • Tarvittaessa katso ohjevideo alla

Miten luon Zoho CRM käyttäjätunnuksen?

Todella helposti ja nopeasti. Oheisessa 2 minuutin videossa näytetään kuinka luot tunnuksen ja muokkaat perusasetukset. Jos haluat käyttää vain ilmaisversiota, et tarvitse käyttöönottoon luottokorttia.

Miten päivitän maksulliseen versioon?

Zoho CRM:n täydellinen potentiaali avautuu maksullisien versioiden ominaisuuksia hyödyntämällä – haluamasi version voit valita klikkaamalla Subscription linkkiä järjestelmän oikeassa yläkulmassa. Halutessasi voit kokeilla maksullisia versioita veloituksetta 15 päivän ajan.

Miten voin lopettaa CRM:n käytön?

Voit koska tahansa palauttaa maksullisen version takaisin ilmaisversioksi tai sulkea kokonaan Zoho tunnuksesi ”close account” toiminnolla. Saat helposti myös kaikki järjestelmään syöttämäsi tiedot ulos Excel-muodossa mikä helpottaa vaikkapa järjestelmän vaihtoa.

Video – Zoho CRM Free tunnuksen luominen

Huom! Videossa on vanhan järjestelmäversion käyttöliittymä, mutta periaate ja järjestelmän toimintalogiikka on edelleen sama.

Zapps Oy

Y-tunnus 2610595-1
P. 050 327 0589
myynti@zapps.fi

ilmainen crm