Ilmainen CRM 1-3 käyttäjälle !

Ilmaisversion käyttöönotto

  • Täytä lomakkeen tiedot & ”Sign Up”
  • Muista salasana ja kirjaudu: Log In
  • Klikkaa Zohon email vahvistuslinkkiä
  • Tarvittaessa katso ohjevideo alla

ilmainen crm

Ilmainen CRM (EU-datacenter)

Zoho CRM Free ei ole ajallisesti rajoitettu kokeiluversio vaan helppokäyttöinen ilmainen CRM pienelle yritykselle tai tiimille. Ilmaisversiolla perustat asiakasrekisterin, kirjaat muistiinpanoja, hallitset aktiviteetteja sekä seuraat myyntimahdollisuuksia ja kauppoja.

Kun rekisteröidyt oheisella Zappsin lomakkeella, perustetaan tietokanta suoraan Zohon EU-palvelimille mikä on tärkeää GDPR tietosuoja-asetuksen takia.

Zohon ohjelmistoilla on jo yli 30 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää maailmanlaajuisesti!

Miten luon Zoho CRM käyttäjätunnuksen?

Todella helposti ja nopeasti. Oheisessa 2 minuutin videossa näytetään kuinka luot tunnuksen ja muokkaat perusasetukset. Jos haluat käyttää vain ilmaisversiota, et tarvitse käyttöönottoon luottokorttia. Huom! Videossa vielä vanha CRM käyttöliittymä, mutta toimintalogiikka on sama.

Miten päivitän maksulliseen versioon?

Zoho CRM version voit valita klikkaamalla Subscription linkkiä oikeassa yläkulmassa. Halutessasi voit kokeilla maksullisia versioita veloituksetta 15 päivän ajan.

Miten voin lopettaa CRM:n käytön?

Voit koska tahansa palauttaa maksullisen version takaisin ilmaisversioksi, jolloin syöttämäsi tieto säilyy ja ainoastaan maksulliset ominaisuudet poistetaan käytöstä. Halutessasi voit myös ottaa itse tiedot ulos Excel-muodossa (export) tai tilata varmuuskopion koko tietokannasta 10 eurolla.

Katso 2 minuutin ohjevideo käyttöönotosta