Zoho ohjelmistot – yli 30 miljoonaa käyttäjää

zoho

Zoho CRM

Helppokäyttöinen asiakkuudenhallinnan ohjelmisto

Zoho CRM sisältää kattavat työkalut myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehostamiseksi. Helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto haastaa perinteiset toimijat tuomalla nykyaikaisen asiakashallinnan ratkaisun käyttöösi edullisena ja laadukkaana pilvipalveluna.

Zoho Campaigns

Uutiskirjetyökalu erinomaisella CRM integraatiolla

Zoho Campaigns on työkalu, jolla toteutat tehokkaat kampanjat sähköpostin ja sosiaalisen median kautta. Campaignsin avulla huolehdit asiakasviestinnästä ja seuraat kampanjoiden tehoa. Campaigns integroituu saumattomasti CRM:ään, jonka ansiosta kohderyhmät pysyvät hallinnassa ja myyjät pystyvät seuraamaan uutiskirjeiden avauksia suoraan CRM-järjestelmän sisältä.

Lue lisää

Zoho Desk

Varmista ensiluokkainen tukipalvelu asiakkaillesi

Zoho Desk on erittäin monipuolinen ja joustava asiakastukijärjestelmä. Ohjelmisto on helposti muokattavissa ja automatisoitavissa niin, että se sopii 100-prosenttisesti asiakastukeesi, joten sinä voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi. Mobiilisovellus mahdollistaa joustavan ja nykyaikaisen asiakastuen. Et ole enää sidottu aikaan ja paikkaan. Älä toimita keskinkertaista, vaan yllätä asiakkaasi ensiluokkaisella ja nopealla asiakaspalvelulla.

Lue lisää

Zoho Survey

Luo asiakaskyselyt helposti ja nopeasti

Zoho Survey auttaa luomaan näyttäviä webkyselyjä ja analysoimaan tulokset nopeasti. Survey on optimoitu mobiilikäyttöön, joten kyselyjen muokkaus ja vastaaminen tapahtuu ajasta ja paikasta riippumatta. Liiketoiminnan kannalta Survey integroituu saumattomasti Campaignsiin, joten asiakastiedot ovat joustavasti käytössä Surveyn, Campaingsin ja CRM:n kesken. Voit unohtaa erillisten excel-listojen ylläpidon!

Lue lisää

Zoho One

”Erillissovelluksista liiketoiminnan moottoriksi”

Korvaa useista ohjelmistoista koostuva IT-järjestelmien tilkkutäkkisi yhdellä saumattomasti integroidulla järjestelmäkokonaisuudella. Valitsemalla ”All Employee Pricing” lisenssit saat lähes kaikki Zohon sovellukset koko organisaatiosi käyttöön uskomattoman edullisella hinnalla. 

Ota yhteyttä

Ohjelmistot pilvestä

Edelläkävijyys pilvipalveluissa näkyy erinomaisina käyttöliittyminä, ohjelmistojen toimintavarmuutena sekä tuotteiden ja tukipalveluiden jatkuvanä kehittymisenä. Yli 8000 asiantuntijaa työllistävä innovatiivinen ohjelmistoyritys tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat sovellukset. Ohjelmistojen väliset erinomaiset integraatiot takaavat hyvän käyttökokemuksen päivittäistyössä.

Kilpailuedut

Zoho on globaalisti toimiva ohjelmistoyritys, joka aloitti pilvipalveluiden kehittämisen ensimmäisten joukossa ja on siksi askeleen edellä kilpailijoita. Valikoimassa on jo yli 50 sovellusta, joilla tehostetaan liiketoimintaa ja työtä erilaisissa organisaatioissa. Erityisesti myynnin, markkinoinnin ja asiakastuen ohjelmistoissa hyvin integroitu ohjelmistokokonaisuus on lyömätön kombinaatio.

ProHunt Oy

CRM-ratkaisut kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Pilvipalvelut tuovat joustavuutta ja mahdollistavat nopeat ja liiketoimintaa tukevat ohjelmistojen käyttöönotot asiakkaillemme. Olemme Zohon virallinen jälleenmyyjä ja partneri jo vuodesta 2012 alkaen.

Tarjoamme ratkaisut ja palvelut, joilla saat liiketoimintaasi vauhtia!