Zoho ohjelmistot – yli 15 miljoonaa käyttäjää!

zoho

CRM

Helppokäyttöinen ja joustava CRM-ohjelmisto

Zoho CRM sisältää kattavat työkalut myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehostamiseksi. Helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto haastaa perinteiset toimijat tuomalla nykyaikaisen asiakashallinnan ratkaisun käyttöösi edullisena ja laadukkaana pilvipalveluna.

zoho ohjelmistot

Campaigns

Uutiskirjetyökalu erinomaisella CRM integraatiolla

Zoho Campaigns on työkalu, jolla toteutat tehokkaat kampanjat sähköpostin ja sosiaalisen median kautta. Campaignsin avulla huolehdit asiakasviestinnästä ja seuraat kampanjoiden tehoa. Campaigns integroituu saumattomasti CRM:ään, jonka ansiosta kohderyhmät pysyvät hallinnassa ja myyjät pystyvät seuraamaan uutiskirjeiden avauksia suoraan CRM-järjestelmän sisältä.

Lue lisää

zoho campaigns

Desk

Varmista ensiluokkainen tukipalvelu asiakkaillesi

Zoho Desk on erittäin monipuolinen ja joustava asiakastukijärjestelmä. Ohjelmisto on helposti muokattavissa ja automatisoitavissa niin, että se sopii 100-prosenttisesti asiakastukeesi, joten sinä voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi. Mobiilisovellus mahdollistaa joustavan ja nykyaikaisen asiakastuen. Et ole enää sidottu aikaan ja paikkaan. Älä toimita keskinkertaista, vaan yllätä asiakkaasi ensiluokkaisella ja nopealla asiakaspalvelulla.

Lue lisää

zoho desk

Survey

Luo asiakaskyselyt helposti ja nopeasti

Zoho Survey auttaa luomaan näyttäviä webkyselyjä ja analysoimaan tulokset nopeasti. Survey on optimoitu mobiilikäyttöön, joten kyselyjen muokkaus ja vastaaminen tapahtuu ajasta ja paikasta riippumatta. Liiketoiminnan kannalta Survey integroituu saumattomasti Campaignsiin, joten asiakastiedot ovat joustavasti käytössä Surveyn, Campaingsin ja CRM:n kesken. Voit unohtaa erillisten excel-listojen ylläpidon!

Lue lisää

zoho

Ohjelmistot pilvestä

Edelläkävijyys pilvipalveluissa näkyy loppuun asti hiotuissa käyttöliittymissä, ohjelmistojen toimintavarmuutena sekä ohjelmistojen, tukipalveluiden ja sovellusvalikoiman jatkuvassa kehittymisessä. Yli 3500 asiantuntijaa työllistävä Zoho tarjoaa kilpailijoitaan edullisempia, helppokäyttöisempiä ja joustavampia työkaluja. Ohjelmistojen väliset integraatiot mahdollistavat automatisoidut tiedonsiirrot mikä helpottaa loppukäyttäjien päivittäistyötä merkittävästi.

Yhteenveto

Zoho on globaalisti toimiva ohjelmistoyritys, joka aloitti pilvipalveluiden kehittämisen ensimmäisten joukossa, ja on siksi askeleen edellä muita. Tuotevalikoimassa on jo yli 30 ohjelmistoa ja pilvipalvelua, joilla tehostetaan liiketoimintaa ja yhteistyötä kaiken kokoisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Myynnin, markkinoinnin ja asiakastuen ohjelmistoissa markkinoilta ei löydy toista vastaavaa integroitua CRM-kokonaisuutta yhtä kilpailukykyiseen hintaan.

Zapps Oy

CRM-ratkaisut kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Pilvipalvelut tuovat joustavuutta ja mahdollistavat nopeat ja liiketoimintaa tukevat ohjelmistojen käyttöönotot asiakkaillemme. Tarjoamme ratkaisut ja palvelut, joilla saat liiketoimintaasi vauhtia!