Näyttävät uutiskirjeet

Tavoita asiakkaasi ammattimaisen näköisillä uutiskirjeillä ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Zoho CRM integraatio

Seuraa Zoho CRM:stä kampanjan avauksia ja etenemistä. Synkronoi kohderyhmät helposti.

 

Kampanjat sosiaalisessa mediassa

Tavoita nykyistä laajempi asiakaskunta Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä.

1
1

Zoho Campaigns – parempaa viestintää ja asiakaspalvelua

Uutiskirjeet ja sähköpostimarkkinointi. Tiedota, seuraa ja tunnista myyntivalmiit prospektit.

Sähköpostimarkkinointi

Tehosta uusasiakashankintaa tai paranna viestintää nykyasiakkaille Campaigns työkalulla. Automatisoi sähköiset uutiskirjeet ja niiden seuranta. Helppo ja nopea käyttöönotto.

Näyttävät uutiskirjeet helposti

Valitse valmiista html-muotoista uutiskirjemalleista, lähetä viestit tekstimuotoisina tai luo omaan yritysilmeeseesi sovitetut html-pohjat. Laadi näyttävät uutiskirjeet minuuteissa ilman kallista mainostoimistoa.

Kampanjaseuranta ja raportit

Seuraa lähettämiesi sähköpostien otsikoiden purevuutta tai sähköpostien avauksia ja klikkauksia. Hanki uusia asiakkaita ja myy lisää nykyisille. Paranna asiakaspalvelua ymmärtämällä paremmin kohderyhmäsi tarpeita.

CRM & Survey integraatio

Hallinoitko jo liidejä ja kontakteja Zoho CRM:ssä? Synkronoi kohderyhmät automaattisesti ilman manuaalisia import/export vaiheita. Luo kyselyt Surveyllä ja lähetä ne Campaignsilla.

Näy sosiaalisessa mediassa

Campaigns ei ole pelkkä sähköpostimarkkinoinnin työkalu – halutessasi voit myös käynnistää kampanjoita sosiaalisessa mediassa ja seurata niiden tehoa.

Google Apps lisäosa

Tuo osoitekirjasi yhteystiedot Googlen osoitekirjasta tai kampanjasisältöä Google Drive dokumenteista Zoho Campaigns for Google Apps lisäosalla.

Otimme käyttöön Zoho CRM ja Campaigns Free versiot startup yrityksemme asiakashankinnassa. Uskomatonta, että tällaisia työkaluja on saatavilla ilmaiseksi.

Pasi Mustonen, Toimitusjohtaja, Scudo Solutions

Otimme Zoho CRM:n kiinteistönpidon ohjelmisto- ja palvelumyynnin käyttöön vuonna 2013. Meille ratkaiseva tekijä oli järjestelmän suoraviivainen käyttöönotto.

Hannu Tuovinen, Myyntijohtaja, Granlund Oy - Kiinteistönpito

Uutiskirjekampanjoiden toteutus ja seuranta on Zohossa hienosti toteutettu. Saan kampanjan myyntivalmiit liidit näkyviin muutamalla hiiren klikkauksella.

Erkki Semi, Myynti-insinööri, Beup Automation

Hyödyt

Sähköpostit inboxiin asti

Sähköpostien läpimenon testaus ja varmistus on yksi sisäänrakennetuista ominaisuuksista. Tällä työkalulla toimitat viestisi mahdollisimman suurella todennäköisyydellä vastaanottajalle asti.

Zoho Campaigns Free

Aloita 2 000 sähköpostiosoitteella ja lähetä jopa 12 000 sähköpostia kuukaudessa ilmaisversiolla. Voit siis kokeilla työkalua riskittömästi ja varmistua sen sopivuudesta käyttötarkoituksiisi.

12 miljoonaa käyttäjää

Jo 12 miljoonaa käyttäjää luottaa Zohon pilvipalveluihin. Me pidämme huolta järjestelmistäsi, jolloin sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Näin lisäät myyntiäsi, tehostat markkinointiasi ja parannat asiakaspalveluasi.

Vastinetta rahalle

Palvelun edullinen kuukausihinta määrittyy markkinoitirekisterisi koon mukaan ja organisaatiokohtaisesti. Voit luoda siis tunnukset vaikka koko tiimille.

Tekniikka on ulkoistettu

Sinun ei tarvitse huolehtia palvelimista, varmistuksista tai ohjelmiston päivityksistä, pilvipalvelussa ohjelmistotoimittaja vastaa tekniikasta ja työkalun edelleenkehittämisestä.

Zoholla on yli 30 pilvipalvelua

Saat käyttöösi koko tuoteperheen, kun rekisteröidyt minkä tahansa Zoho-ohjelmiston käyttäjäksi. Kaikki tarvittavat työkalut liiketoiminnan vauhdittamiseksi. >> Katso muut Zoho-ohjelmistot