Web-kyselyt helposti

Asiakastyytyväisyyskyselyt käden käänteessä.

Zoho Survey. Tunne asiakkaasi ja heidän tarpeensa.

Luo ja analysoi verkkokyselyt helppokäyttöisellä kyselytyökalulla.

Luo kyselyt helposti ja nopeasti

Intuitiivinen ja helppo käyttöliittymä ohjaa sinua webkyselyn laatimisessa. Älykäs kyselytyökalu auttaa sinua laatimaan monipuoliset kyselyt havainnollisessa muodossa nopeasti.

Valmiit kyselymallit käytössäsi

Kun päätät tarttua toimeen, aloitat vain kyselyn rakentamisen ja kokoat sen haluamaasi muotoon joko alusta lähtien tai valmiita kyselymalleja hyödyntäen. Kumman tahansa tavan valitsetkaan, Zoho Survey takaa onnistumisesi!

Optimoitu mobiililaitteisiin

Ipad sovellus mahdollistaa kyselyjen nopean luonnin ja pääsyn tarkastelemaan tuloksia kaikkialta. Sovelluksen avulla saavutat myös asiakkaasi nopeammin ja keräät vastaukset ennätysajassa.

Liitä kyselyt uutiskirjeisiin

Survey integroituu saumattomasti Zoho Campaignsiin ja MailChimpiin. Tämän ansiosta web-kyselyt voidaan liittää osaksi uutiskirjettä ja toimittaa helposti ja näyttävästi asiakkaille. Integraation ansiosta CRM:n asiakastiedot ovat käytettävissä eli erillisiä excel-listoja ei tarvita.

Analysoi tulokset visuaalisesti

Kyselyiden tulokset esitetään visuaalisesti havainnollisessa muodossa, jotta voit tehdä tulkintoja, seurata trendejä ja tunnistaa ongelmat nopeasti. Graafiset esitystavat palkkidiagrammeista piirakkakuvaajiin käyttöösi juuri sinulle luontaisessa muodossa.

Tee räätälöityjä raportteja

Haluatko kyselyn tuloksista asiantintijatiimin luotettavan arvion? Räätälöidyllä raportilla voit antaa pääsyn valikoituihin kyselytuloksiin ja jakaa kyseiset tiedot kohdistetusti kunkin alueen asiantuntijoille. >> Katso muut Zoho-ohjelmistot

Otimme käyttöön Zoho CRM ja Campaigns Free versiot startup yrityksemme asiakashankinnassa. Uskomatonta, että tällaisia työkaluja on saatavilla ilmaiseksi.

Pasi Mustonen, Toimitusjohtaja, Scudo Solutions

Otimme Zoho CRM:n kiinteistönpidon ohjelmisto- ja palvelumyynnin käyttöön vuonna 2013. Meille ratkaiseva tekijä oli järjestelmän suoraviivainen käyttöönotto.

Hannu Tuovinen, Myyntijohtaja, Granlund - Kiinteistönpito

Uutiskirjekampanjoiden toteutus ja seuranta on Zohossa hienosti toteutettu. Saan kampanjan myyntivalmiit liidit näkyviin muutamalla hiiren klikkauksella.

Erkki Semi, Myynti-insinööri, Beup Automation